Hemtex

Hemtex - nu mer än 300 kvm heminredning

Ni har väl inte missat att Hemtex öppnat upp i helt nya lokaler där mer än 300 kvm heminredning erbjuds! Ni hittar dem bredvid Systembolaget. Här finns det mesta inom heminredning. Kuddar, gardiner, bäddset, överkast, handdukar, bordsdukar – allt som är skönt, gosigt, mysigt och skänker värme till ditt hem. En mindre sortiment möbler finns i butiken och personalen hjälper gärna till om ni har några frågor gällande beställning av möbler.

Missa inte heller vårt senaste tillskott i sortimentet! Little Roomies är vårt helt nya varumärke för de allra minsta. Produkterna är skapade med omtanke, och all bomull är ekologisk och OEKO-TEX®-certifierad.

Vi hjälper dig att göra om hemma med enkla förändringar som gör stor skillnad. Prova till exempel att ge vardagsrummet ett lyft bara genom att byta gardiner, lägga nya kuddar i soffan och ställa en vacker vas på bordet. Sovrummet kan förvandlas med ett nytt överkast och härliga kuddar med matchande gardiner. Matplatsen kan få ett helt nytt uttryck med en genomtänkt dukning.

Be gärna vår kunniga personal om tips och råd! Vi drivs av att få hjälpa till att göra våra kunders hem ännu finare och trivsammare.

Hemtex logo

Öppettider

Mån-fre: 10–19
Lördag: 10–16
Söndag: 12–16