Kontakta oss

info@lidingocentrum.se

Centrumledning

Centrumchef och marknadsansvarig: Maria Hall Person, maria.hall-person@newsec.se

Teknisk förvaltare: Magnus Beijer, magnus.beijer@newsec.se

Uthyrning

Handel & restauranglokaler: Oscar Berlin, oscar.berlin@nordier.se

Kontorslokaler: Sofia Lothsson, sofia.lothsson@nordier.se

Om Grosvenor

Sedan april 2018 ägs Lidingö Centrum av Grosvenor Europe. Grosvenor är ett av världens största privatägda fastighetsbolag, verksamt i några av världens mest dynamiska städer. Man har investerat i städer i över 300 år. Få fastighetsbolag kan idag matcha Grosvenors omfattande kunskap om marknader runtom i världen och deras kompetens inom fastigheter är både bred och omfattande. Man anser samtidigt att fastigheter bör hanteras lokalt av erfaren och kompetent personal.

Grosvenor är specialister på utveckling investering och förvaltning inom såväl handel, kontor och bostäder. Deras geografiska räckvidd sträcker sig till städer i många och mycket olika, delar av världen. Man har en långsiktig syn på sina investeringar.

I kombination med detaljerad kunskap från lokala specialister och med styrkan från ett stort internationellt nätverk har Grosvenor kompetensen att ta kvalificerade beslut för att föra marknaden framåt. Grosvenor har funnits på svenska marknaden sedan 2011 och har sedan dess förvärvat ett antal köpcenter med fokus på större städer.

Grosvenor är stolta över sin långa historia och tar som investerare ett stort ansvar i socioekonomiska frågor.